onsdag 20 oktober 2010

Fallen ängel

Gillar du Twilight? Då kan jag lova dig att du kommer att gilla den här boken också. Nora bor i en liten småstad i Usa. Hon bor tillsammans med sin mamma i ett stort hus efter att hennes pappa blivit mördad. Hon och bästa kompisen Vee är 17 år gamla. En dag på biologilektionen bestämmer deras lärare att de ska byta plats inför en biologiuppgift och det är det som förändrar Noras liv. Hennes nya bänkgranne blir den mystiske Patch. Killen som är stor, har svarta ögon, luktar mystiskt och verkar både stöddig och farlig. Nora dras ofrivilligt till honom.

En rad oförklarliga händelser äger rum och Nora vet inte vem hon kan lita på. Patch verkar dyka upp lite överallt i hennes liv och han vet dessutom lite för mycket om henne för att det ska vara en slump. Det börjar gå upp för Nora att Patch inte är en vanlig kille och hon måste välja om hon ska ge upp för sina känslor eller fly. Hon blir indragen i de odödligas konflikt mellan det goda och det onda, trots att det inte är helt klart vem som är vad.

En helt klart spännande bok med inslag av mystik, kärlek, spänning. Rekommenderas varmt till alla Twilightfans. Här kan du se om boken finns inne.

/Madelene

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar