torsdag 15 december 2016

"Let it snow" av John Green, Maureen Johnson och Lauren Myracle.En snöstorm på julafton kan få många konsekvenser.

Ett tåg fastnar i snön. Jubilee borde ha varit på julfest hemma hos sin pojkvän men sitter på tåget. Föräldrarna har nyss blivit arresterade så hon måste åka till sin mormor och morfar. När tåget fastnar vill hon absolut av tåget. 14 cheerleaders  i samma utrymme är mer än hon klarar av.

Hon tar sig till ett Waffle house som ligger i närheten men blir straxt förföljd av killen Jeb från tåget och de 14 cheerleaders som inte heller ville vara kvar i det kalla tåget.

Tobin, JP och Greven ger sig ut på en livsfarlig biltur för att ta sig till Waffle house med ett twisterspel och för att träffa en massa Cheerleaders.

Addie sörjer och tycker synd om sig själv, hon saknar Jeb som hon gjort slut med efter att ha strulat till det. Hon har gjort allt hon kan för att få tag på Jeb men han har inte dykt upp på träffen hon bjöd in till.

Tre berättelser berättad av tre olika författare där handlingen och personerna knyts ihop. Om kärlek och personlig utveckling för unga vuxna.

OCH en minimini-gris som heter Gabriel precis som ängeln.

Jag gillar denna bok, karaktärerna är underbara och mycket levande, språket fantastiskt och ett mysigt very happy ending.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar