torsdag 16 september 2010

Ett omotståndligt begär

Heather Mills är popstjärnan som jobbar som föreståndarassistent på ett elevhem i New York. Eller var kanske är en mer rättvis beskrivning, hon var popstjärna innan hon blev dumpad av sin pojkvän, förlorade sitt skivkontrakt (för att hon ville sjunga sina egna låtar) och innan hennes mamma försvann till Argentina med alla hennes pengar och managern.
En dag när hon står i provhytten och provar jeans ringer hennes chef och säger att någon dött på hennes arbetsplats. Hon skyndar dit och det visar sig att en av eleverna ramlat ned i ett hisschakt när hon hissurfat, något som eleverna ibland roat sig med. Heather vet dock att det inte är något en skötsam tjej sysslar med och hon blir misstänksam. När ytterligare en flicka hittas död på samma sätt bestämmer sig Heather för att blanda in sin före detta pojkväns bror, och tillika privatdetektiv, för att undersöka de misstänksamma dödsfallen. Det visar sig dock vara farligare än hon anat från början då hon själv blir utsatt för mordförsök.

Den här boken är lätt att läsa och Heather har en viss sarkastisk underton som jag tycker än ganska underhållande. Spendera några regniga timmar i soffan tillsammans med den här boken i helgen. Se om den är inne här.
/Madelene

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar